even voorstellen

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Lianne Broeders. Medio 2009 heb ik me als pedicure gevestigd in de Tilburgse wijk Reeshof. Mijn specialisatie is Medisch Pedicure.

 

Sinds 2005 ben ik pedicure. Ik heb mijn opleiding bij Imko gevolgd. Dit was een 2 jarige deeltijd opleiding waarin praktijk met theorie werd gecombineerd. In dat jaar heb ik de aantekening diabetische voet behaald en in 2008 de aantekening voor reumatische voet. Sinds oktober 2013 ben ik "MEDISCH PEDICURE". Dit houdt in dat mijn aanbod op het pedicuregebied compleet is. Bijv. nagelbeugeltechniek (ingroeiende nagels), ortheses, nagelreparaties, antidruktherapie, behandelen van risicovoeten m.n. diabetes, reuma, spastische, verwaarloosde en oudere voetverzorging.

Ook als u geen speciale klachten heeft kunt u natuurlijk bij mij terecht voor een pedicurebehandeling.

 

Ik ben aangesloten bij Provoet en sta geregistreerd in het kwaliteitsregister voor pedicures (KRP).

 

Code en richtlijnen

Het is voor mij vanzelfsprekend dat ik volgens de richtlijnen werk. Dit betekent o.a. dat de gebruikte materialen na de behandeling gedesinfecteerd worden. Om op de hoogte te blijven volg ik regelmatig cursussen, lees ik vakliteratuur en ga naar congressen.

Indien u meer informatie wil over voetverzorging kunt u altijd contact met me opnemen. Ook voor het maken van een afspraak.

Tot ziens bij

Pedicurepraktijk Tilburg

Katwoudestraat 14

5045 ND TILBURG

013-8223344/06-10618932

pedicurepraktijktilburg@ziggo.nl

 

 

 

 

 

 

Social Media

Pedicurepraktijk Tilburg is te volgen

 

 

 

 

Pedicurepraktijk Tilburg

 

richt zich op kwaliteit, er wordt altijd gewerkt volgens de code van de voetverzorger. Dat betekent dat de behandelingen plaatsvinden volgens wettelijke- en branche richtlijnen op het gebied van Arbo, milieu en hygiƫne. Wanneer u kiest voor een Provoet pedicure, dan kiest u voor vakbekwaamheid. Pedicurepraktijk Tilburg voldoet aan opleiding-en exameneisen zoals die gesteld worden voor het lidmaatschap.

Pedicurepraktijk Tilburg

uw voeten in goede handen

 

Katwoudestraat 14

5045 ND TILBURG

013-8223344

06-10618932

pedicurepraktijktilburg@ziggo.nl

 

 

Provoet en Procert

Pedicurepraktijk Tilburg is aangesloten bij Provoet en Procert

 

Provoet is de branchevereniging voor Pedicures. U vindt er een professionele pedicure en informatie over voetverzorging

Procert is het kwaliteitsregister voor pedicures. Hier staan de pedicures geregistreerd. Door het volgen van cursussen en bijwonen van congressen blijf ik op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.