Pedicurepraktijk Tilburg

Welkom op de website van Pedicurepraktijk Tilburg

Leuk dat u een kijkje komt nemen op mijn website Pedicurepraktijk Tilburg. Ik zal me even voorstellen. Mijn naam is Lianne Broeders en ben al ruim 15 jaar Medisch Pedicure. Mijn praktijk zit in Tilburg in de Reeshof, vlakbij het station. Er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt. De praktijk bevind zich op de begane grond. 

Ook ben ik aangesloten bij Provoet en Procert en zorg dat ik op de hoogte blijf van de nieuwste ontwikkelingen door het volgen van cursussen. 

Graag zie ik u in de praktijk. Klik op deze link om een afspraak te maken

goede logo

Even voorstellen

Man of vrouw, jong of oud, of u nu veel zit, staat of loopt. Iedereen is gebaat bij een goede voetverzorging. En wist u dat als uw voeten pijn doen, ongemerkt ook de houding kan veranderen? Daardoor kunnen weer rug- of nekklachten ontstaan. Preventief uw voeten laten verzorgen door Pedicurepraktijk Tilburg is daarom van belang. Inmiddels heb ik zoveel voeten gezien dat ik niets vreemd meer vind en zich niet voor uw voeten hoeft te schamen. 

Daarom biedt Pedicurepraktijk Tilburg een voetbehandeling aan die afgestemd is op wat uw voeten nodig hebben en loopt u weer op wolken. 

Mijn naam is Lianne Broeders en woon in de Reeshof in Tilburg. Sinds 2009 heb ik mijn praktijk aan huis. En ben sinds 2013 Medisch Pedicure. 

20190218_202657

Wist u dat Pedicurepraktijk Tilburg officiele dealer is van Wandelwol

Wandelwol kan druk en pijn onder de voet ontlasten. Kijk op de website voor vele toepassingen. 

wandelwol logo

Pedicurepraktijk verkoopt de producten van Samenwerkende Pedicures. Zo is er een Schoen en Sok spray om de schoenen weer fris te laten ruiken en niet onbelangrijk de schoenen schimmelvrij te maken. 

20190218_083559